16 Ekim 2016

15 Temmuz ve Şehitler Fotoğraf Yarışması Başlıyor


Öğretmen ve öğrencilerimizin fotoğraf sanatına dikkatlerini çekmek, var olan becerilerini geliştirmek, yeni ilgi alanları edinmelerini sağlamak ve kaliteli eğitim içerikleri elde etmek için düzenlenen “EBA Kadraj – Fotoğraf Yarışması”nın 4.sü 15 Temmuz ve Şehitlere adandı.

Ülkemizde yaşanan hain darbe girişiminin ardından milletimizin ortaya koyduğu asil duruş, demokrasiye sahip çıkan can siparane savunuşu, millet olma, bir olma arzusu “EBA Kadraj – Fotoğraf Yarışması” temasının yeni teması olarak belirlendi. 
“4. Eba Kadraj – Fotoğraf Yarışması”nın ana teması “15 Temmuz ve Şehitler” olacak. Yarışmayla öğretmen ve öğrencilerimizin milli irade, domokrasi, vatan, ordu-millet, şehadet, ilk kurşun, kahramanlık, bayrak konularına fotoğraf ışığındaki bakış açıları yansıtılacak. Hem böylelikle milletimizin dik duruşu bir kez daha gözler önüne serilecek hem de EBA için ciddi sayıda ve gelecek nesilleri de bu tarihi anlarla ilgili bilgilendirecek eğitim içeriği elde edilmiş olacak.
Başvuruların, 1 Eylül 2016 – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında alınacağı “4. Eba Kadraj – Fotoğraf Yarışması” nda öğretmen kategorisinde 10, öğrenci kategorisinde 10 olmak üzere toplam 20 adet başarı ödülü verilecek ayrıca “Şehit Ömer HALİSDEMİR İlk Kurşun Özel Ödülü” de verilecek.
2016 yılı içerisinde başvuru süreci devam eden “3. Eba Kadraj – Çocuk ve Oyun” yarışmasına ek olarak düzenlenen “4. Eba Kadraj – 15 Temmuz ve Şehitler” fotoğraf yarışması planlanan zamandan öne alınarak iki yarışmanın eş zamanlı olarak yürütülmesi kararlaştırılmıştır.
Tüm öğretmen ve öğrencilerimizi “4. Eba Kadraj – 15 Temmuz ve Şehitler” Fotoğraf Yarışması”na bekliyoruz. 

Yarışma Linki için TIKLAYINIZ.

0 yorum :

Yorum Gönder